ameliyat masası özellikleri, ameliyat masası hazırlığı
ameliyat masası, ameliyat, masa, ameliyat masası nedir
ameliyat masası özellikleri, ameliyat masası hazırlığıameliyat masası, ameliyat, masa, ameliyat masası nedir

Ameliyat Masası

AEON AMELİYAT MASASI

Pulcuoğlu marka aeon model ameliyat masası ameliyat ortamına uygun kan leke tutmaz 304 kalite paslanmaz çelik malzemeden imal edilmiştir. Masa tüm cerrahi operasyona uygun şekilde tasarlanmıştır. Ameliyat masasının aşağı yukarı yükseklik ayarı, radyolojiye uygun xray ışınını geçirebilen yüzey ve slider kayar özelliği bulunmaktadır. Gerekli cerrahi operasyonlarda aeon ameliyat masası trendelenburg / ters trendelenburg pozisyonu alabilmektedir. Sağa ve sola lateral tilt özelliği vardır. El kumandası ile tüm hareketler rahatlıkla verilebilir herhangi bir arıza durumunda ayrıca ameliyat masasının gövdesindeki kontrol panelinden kumandada ki tüm hareketler sağlanabilir. Ameliyat masasının baş kısmı ve ayak kısımları mekaniktir elle pozisyon verilmektedir. Elektrik kesintilerine karşı ameliyat masasındaki akü sistemi ile 30 tam hareket sağlanabilir.

Ameliyat masa şiltesi sıvı geçirmez memory foam malzemeden imal edilmiştir. Baş, sırt, böbrek, bacak ve ayaklar olmak üzere 6 minderden oluşmaktadır. Ameliyat masasındaki bu minderler kolayca takıp çıkarılabilir ve ameliyathane koşullarına uygun üretilmiştir.

Ameliyat masası akseuarları ile radyolojiye, jinekoloji ve üroloji gibi bir çok farklı operasyonlara uygun hale getirilebilinir.

Ameliyat Masası Aksesuarları;

- Omuz Destek Aksesuarı

- Yan Destek Aksesuarı

- Kol Destek Akseusarı

-Jinekolojik Destek Aksesuarı

Teknik Özellikler;

Uzunluk:                    1900mm

Genişlik:                    520 mm

Min. Yükseklik:          750 mm

Max. Yükseklik:         1000 mm

Trendelenburg:          25

Ters Trendelenburg:  25

Lateral Tilt:                20

Sırt:                           60

Baş:                          60

Bacak:                       0-90

Kilitleme Sistemi:      Uzaktan- Zero Mod